Kwark naturel
Sappige wilde perziken (gewone kan ook)
Honing
Schil de perziken en snijd ze in kleine stukjes. Roer ze samen met wat honing door de kwark. Schep dit goddelijke mengsel in de vormpjes. De hoeveelheden hangen helemaal af van de ijsvormpjes die je hebt. Even uitproberen dus.
Bij deze ijsjes zit de kracht echt in het gebruik van goede ingrediënten. Kwark heeft namelijk een veel vollere smaak dan yoghurt. Dit maakt echt een groot verschil bij de smaakbeleving. Ga ook voor sappige perziken en niet de harde of laat ze even op de fruitschaal liggen tot ze rijp genoeg zijn. De honing krijg je er het beste doorheen geroerd als deze goed vloeibaar is. Welke honing je gebruikt maakt niet zoveel uit.
En dan is het afwachten tot ze helemaal bevroren zijn en je kunt gaan genieten. En genieten dat ga je zeker, geloof me maar.
Liefs MamaNatuurlijk
Bedankt om te delen! Ga ik zeker eens proberen.
BeantwoordenVerwijderenKlinkt verrukkelijk wie weer lust Tony dat ook :)
BeantwoordenVerwijderenVast wel. Misschien nog wel een beetje koud?
VerwijderenLiefs MamaNatuurlijk
Dat klinkt lekker! Ik vind persoonlijk wilde perziken veeeel lekkerder dan gewone, dus daar ga ik het binnenkort eens mee proberen denk ik.
BeantwoordenVerwijderenMmm het water loopt al in mn mond! Ook lekker met ander soort fuit denk ik. Pascale
BeantwoordenVerwijderenDat denk ik ook. Maar gewoon eens proberen.
VerwijderenLiefs MamaNatuurlijk
MMMMMM!!!!!!!!!! Dat ga ik ook maken :D
BeantwoordenVerwijdereno mjam ik krijg hier al wel helemaal zin in!
BeantwoordenVerwijderenDat moet haast wel heerlijk zijn
BeantwoordenVerwijderen